Общество

170 абитуриенти с отличен успех получиха културен чек от кмета на Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Кметът Тодор Попов награди 170 зрелостници, които са завършили с отличие средното си образование през тази учебна година. На специална церемония в зала „Маестро Георги Атанасов“ градоначалникът лично поздрави всеки един абитуриент-отличник и връчи на момичетата и момчетата грамота и културен чек за постигнатите от тях резултати в областта на науката, изкуството, спорта, както и за активното си участие в реализирането на младежката политика.

Културният чек съдържа ваучер за книга на стойност 30 лева, билети за кино и театър и осигурява свободен достъп до музеите и галериите в града. Церемонията е традиционна за община Пазарджик и се провежда вече над 18 години.

Отличният успех, не е случайност, той е закономерност и е плод на усилията, които вие сте положили през годините да бъдете отличници. За това е важно това ваше усилие да бъде оценено подобаващо. защото винаги съм изповядвал философията, че трябва да бъдат толерирани, да бъдат поощрявани хората, които показват резултати“, с тези думи се обърна към всички завършващи Тодор Попов.

А като специален поздрав за зрелостниците гост на събитието бе певицата Дара Екимова.

Коментари