Спорт

Ще се проведе турнир в памет на Спас Натов

Баскетболен клуб Хебър и Община Пазарджик организират турнир за мъже в памет на легендарния Спас Натов. Надпреварата в родния град на бившия баскетболист ще се състои със съдействието на кмета на града Тодор Попов, председателя на Младежки спортен клуб Пазарджик спортува Ренета Камберова, президента на Хебър Янислав Марков и с партньорството на компанията Lacrima.
Турнирът е на 24/25 септември (събота и неделя) в новата зала “Иван Симеонов”.
Участие ще вземат домакините от Хебър Пазарджик, ЦСКА, Микс (София) и Левски 2022 (София). В края на турнира ще бъдат раздадени специални призове за – Най-добър реализатор, Най-добър борец, Най-добър подавач, Най-добър защитник и MVP на турнира.
„Спас Натов беше легендарен баскетболист, мой съотборник, съученик и добър приятел. Роден в нашия град Пазарджик, той заслужи това признание с харизмата и добротата си. Благодаря от сърце на всички отбори, които потвърдиха участие, благодаря на кмета Тодор Попов и на Ренета Камберова. Силно се надявам да напълним новоткритата спортна баскетболна зала “Иван Симеонов “ и да направим незабравим баскетболен празник в името на Спас Натов“, коментира председателят на баскетболния Хебър Янислав Марков.

Програмата за турнира:
24.09 (събота)
16:30 часа – Откриване
17:00 часа – ЦСКА – Левски 2022
19:00 часа – Хебър Пазарджик – Микс София

25.09.2022 (неделя)
15:00 часа – Мач за трето място
17:00 часа – Финал
19:00 – Награждаване и закриване на турнира

Коментари