Общество

Ще има празнично разписание на междуселищните автобуси

Написано от ПЗИНФО

Във връзка с предстоящите почивни и празнични дни се предвижда промяна в разписанието на част от междуселищните автобусни линии. Превозвачите, за които Автогара Пазарджик е начална, крайна или междинна спирка ще пътуват с празнично разписание по време на петдневната почивка от 24-ти до 28-ми декември, включително.

С празнично разписание ще пътуват междуградските автобуси и по време на новогодишните празнични дни. Някои от фирмите няма да пътуват на връх Коледа и в първия ден на новата година. Ето защо е важно гражданите да се информират предварително за своето пътуване на телефона за бърза връзка с диспечерския информационен център на Автогара Пазарджик – 089 22 22 742.  

Според обявеното празнично разписание ще пътуват и всички превозни средства от обществения вътрешноградски транспорт в Пазарджик в поредицата почивни дни за Коледа и Нова година, до втори януари включително. В последния ден от годината, 31 декември – събота, автобусите и тролейбусите ще се движат според обявеното разписание за почивни дни. Последните курсове по различните линии ще са в диапазона от 18:00 до 18:40 часа. На първи януари, първите превозни средства тръгват след девет часа, след което курсовете по различните линии ще продължат по утвърденото празнично разписание. Подробностите за движението на автобусите и тролейбусите по различните линии са обявени на официалните страници на транспортните дружества, както и в превозните средства.

Ние държим на семейните ценности и на това в Новогодишната нощ, нашите служители да бъдат със семействата и близките си! Благодарим за разбирането и пожелаваме здрава, щастлива и изобилна 2023 година, се казва в съобщението на Автогарата.

Коментари