Институции

Хора от цялата област се жалваха на депутата Десислава Костадинова

Пазарджик

Народният представител от ГЕРБ Десислава Костадинова проведе приемна в Пазарджик. Помощ от нея потърсиха хора, които имат проблеми със земеделски имот, намиращ се в землището на община Доспат. Пред Костадинова те представиха противоречащи си документи за собствеността на близо 10 дка земя.

От Сърница и бе предоставена жалба срещу действията и назначенията на директора на местното училище „Св.Св.Кирил и Методий“. Жалбата е изпратена и до министъра на образованието. Освен това представителите на най-малката община в област Пазарджик настояха пред Костадинова да продължи да прави приемни в Сърница, каквато бе нейната практика и в предишния парламент.

Животновъд от стрелчанското село Блатница, който отглежда 75 коня се оплака от липсата на сътрудничество от общината, която отказва да му предостави земя, върху която да отглежда животните. Същия има проблем с опазването на конете, които често преодоляват електронния пастир, с който ги пази и стават жертва на посегателство.

Традиционно на приемната дойдоха и хора, които търсят съдействие за започване на работа.

Десислава Костадинова гарантира, че ще разгледа подробно изложените проблеми и ще потърси съдействие от компетентните инстиуции, за да се стигне до решение по всеки от казусите.

Коментари