Общество

Хора и фирми помагат на МБАЛ Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Пазарджик

Прокурори от Пазарджик се включиха с дарения в дарителската кампания
„Заедно в битката с COVID-19“, която МБАЛ-Пазарждик стартира на 25 март. Дарението от Окръжна прокуратура -Пазарджик е на стойност 2550 лв., а от Районна прокуратура-Пазарджик -310лв. По банковата сметка на болницата на 27 март са постъпили още 2 хиляди лева от фирма „СТИЛ ЕМ“ ООД , „Пътища“ АД също дарява 2 хиляди лева. Дарение от 1000лв е направил Петър Ганчев-1000лв., а по 100лв. са дарили Йовка Атанасова, Емилия Мацева, Соня Кузманова, Христо Златанов и Петър Ибушев-100 лв. Станимир Николов е дарил 200 евро, а Атанас Попов-197лв, Елена Димитрова е превела по сметката 40 лв.
Дарение от 500 лева е направила за МБАЛ- Пазарджик и Жозефина Сертова.
2 хиляди броя еднократни защитни маски е дарението на началника на Урологично отделение д-р Пламен Крумов. 500 предпазни шлема на обща стойност 1740 лв. получи лечебното заведение от фирма „Интръст „ ЕАД. „Биовет“ АД дари предпазни маски, предпазни ръкавици, защитни костюми, предпазни очила и 40 литра дезинфектант на обща стойност 1627лв.
Набирането на финансови средства и директни дарения продължава. Болницата ще продължи да прави публичен отчет на постъпленията и разходите.
Благодарим на всички хора и фирми, които се включиха до момента в дарителската кампания „ Заедно в битката с COVID-19“ и на тези , които желаят да помогнат. Надяваме се с ваша помощ да се справим в тази сложна ситуация. Благодарим ви за вашата отзивчивост и подкрепата. За нас тя значи много. Пазете

Коментари