Общество

Хигия получи линейка като дарение от благодарен пациент

Написано от ПЗИНФО

МК„Хигия“ разполага с още един реанимобил. Автомобилът, марка „Мercedes -Benz – sprinter “ дари днес на болницата благодарен пациент – г-жа Гергана Сеферинкина.

„Всички вие сте хора с душа и огромни сърца, отзивчиви, компетентни и най-вече изключителни професионалисти. И аз, и съпругът ми, родителите и трите ни деца се лекуваме тук. И на всички ни сте помагали. Екипът на болница „Хигия“, всички вие сте част от моето семейство“, каза развълнувано г-жа Сеферинкина веднага след тържествения водосвет, отслужен от отец Петко Еленкин.

„Щастливи сме, че нашите благодарни пациенти се сещат за нас с признателност и благодарност. И доброто се връща. Подобен акт на дарение е от голямо значение, защото той ще подпомага процеса в ежедневния ни изключително динамичен ритъм на работа. И се надяваме в следващия Общински съвет да влязат наистина достойни хора и мислещи за Пазарджик и жителите му общински съветници, каквато е г-жа Гергана Сеферинкина“, каза изпълнителният директор на лечебни заведения „Хигия“ д-р Цветелина Спиридонова.

По покана на г-жа Сеферинкина, ръководството и екипа на болницата, освещаването на дарения реанимобил уважи и кметът на Пазарджик г-н Тодор Попов.“ Екипът на болница „Хигия“ винаги ми е бил на сърце, знаете го, бъдете живи и здрави и все така всеотдайно помагайте на пациентите“, каза градоначалникът.

Коментари