Спорт

Хебър и Брадли Гънтър си казват довиждане/Видео/

Написано от ПЗИНФО

След четири страхотни години, успехи и много вълнуващи моменти диагоналът Брадли Гънтър и ВК Хебър (Пазарджик) се разделиха. Канадското острие, поема в друга посока в кариерата си и напуска България. 

От своя страна ръководството на шампиона Хебър благодари на състезателя за приноса му към всички значими постижения през изминалите години, като му пожелава много здраве и нови спортни върхове в развитието му.

Брадли Гънтър акостира в Пазарджик през 2018 година. Веднага се открои със своята бобеност, характер и страхотни качества. А с широка усмивка и непримиримост към победата се превърна не само в лидер за тима, но и в любимец на местната общественост и на волейболните фенове. Той бе в основата на възходящата градиция на Хебър, който за изминалите четири сезона се превърна в абсолютен хегемон на родното първенство и вече е разпознаваем в Европа. 

Гънтър бе главно действащо лице за златния требър през настоящия сезон 2021/22, в който Хебър спечели Суперкупата, Купата и шампионската титла и завършеи непобеден в през цялата година. Той бе и двигателя в атака за шампионите, които наравиха исторически пробив в Европа и от раз влязоха в групите на Шампионската лига. Общо Гънтър завършва престоя си в Пазарджик с две Купи България, две Суперкупи и две шампионски титли, което е впечатляваща визитка.

Коментари