Спорт

Хебър замина за София с брандиран автобус

Написано от ПЗИНФО

Волейболният Хебър замина за София, където утре ще защитава Суперкупата на България срещу Нефтохимик. От Пазарджик момчетата отпътуваха с брандиран автобус, който трябва да донесе късмет.

А дни преди сблъсъка от Българската федерация по волейбол съобщиха, че участниците в IVECO Суперкупа 2020 по волейбол за мъже – „Нефтохимик 2010“ (Бургас) – „Хебър“ (Пазарджик), ще имат и допълнителен стимул към битката за трофея. Победителят в суперсблъсъка ще получи и чек за 5000 лв., а финалистът – чек за 2000 лв., от партньорите на Национална волейболна лига за Суперкупата. Отделно ще бъде връчена и специална награда IVECO MVP – чек за 500 лв., на избрания за най-добър играч във финалния сблъсък.

Мачът за IVECO Суперкупа 2020 е на 10 октомври (събота) от 18 часа в зала „Христо Ботев“ в София. Билетите за финала ще бъдат на цена от 10 лева. Те ще бъдат в продажба на касата на централния вход на зала „Христо Ботев“ в деня на мача от 15,30 часа. Срещата ще се проведе при стриктно спазване на противоепидемичните мерки на територията на България – при заетост не повече от 50% от капацитета на съоръжението, при задължително спазване на физическа дистанция и със задължително носене на предпазна маска.

 

Коментари