Криминално

Хванаха побойника от Овчеполци

Пазарджик

Служители от РУ-Пазарджик са задържали на територията на село Черногорово издирвания от органите на реда 24-годишен А.К. от село Овчеполци, съобщиха от полицията. Той е приведен в ареста на полицейското управление.

В същото време от Районна прокуратура-Пазарджик информираха, че се извършва разследване  по досъдебно производство за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди на непълнолетно лице – престъпление по член 131 алинея 1 точка 12 от Наказателния кодекс.                 

До момента е, установено, че на 16 април 2016 г. в с. Овчеполци, обл. Пазарджик, е бил нанесен побой на М.Й., на 17 г., от същото село,  като кадри от посегателството срещу него са били разпространение в интернет.  Работата по случая е започнала незабавно след установяване на инцидента. Наблюдаващ разследването е Георги Кацаров, районен прокурор на гр. Пазарджик. По случая се извършват процесуално-следствени действия – разпити на свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, която да установи вида и характера на телесните повреди и др.

 

Коментари