Институции

Фотокункурс за скъпоценните мигове със семейството обявиха в Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Фотоконкурс по повод Международния ден на семейството – 15 май*, обявява Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Пазарджик в рамките на инициативата „Търсим винаги доброто”.

През последната година, преминала под знака на COVID-19, изолацията и социалното дистанциране се оказаха предизвикателство за всички ни, но то имаше и добри страни. Прекарахме повече време вкъщи със семействата си, преоткрихме малките неща, които правят живота приятен и смислен.

Семейството е подкрепа, любов, топлина, уют, грижа за другия, смях, забавление, смисъл. Семейството е време заедно. Очакваме децата да покажат всичко това през фотообектива. Да запечатат скъпоценни мигове с любимите хора.

Регламент на конкурса:

Право на участие имат всички деца до 18 години.

Снимките да отговарят на темата на конкурса, да са в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и да бъдат придружени от кратък текст, описващ идеята и посланието.

Участникът в конкурса гарантира, че снимката е авторска.

Участникът в конкурса предоставя на МКБППМН – Община Пазарджик правата за публикация на творбата, която изпраща.

МКБППМН – Община Пазарджик си запазва правото да не допуска до участие в конкурса снимки, които нямат необходимите технически и сюжетни качества, не отговарят на темата на конкурса или влизат в противоречие с общоприетите морални норми.

Снимките очакваме на email: mkbppmn_pz@abv.bg до 26.05.2021 г.

На 27.05.2021 г. подадените фотографии ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на МКБППМН. Гласуването чрез харесвания продължава до 01.06.2021 г.

Трите снимки с най-много харесвания ще бъдат отличени с награди, а всички участници – с грамоти. Резултатите ще бъдат обявени на 03.06.2021 г.

За  допълнителна информация: 0885 620 645 – Бисерка Трайкова, секретар на МКБППМН – Пазарджик.

*Международният ден на семейството е обявен от Генералната асамблея на ООН с решение на Общото събрание на организацията от 20 септември 1993 г. и  се чества от 1994 г. насам.

 

 

 

Коментари