Институции Общество

Фондация Нана Гладуиш-Една от 8 ще подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от Пазарджик

Фондация Нана Гладуиш-Една от 8 ще посети гр. Пазарджик със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от нашия град и областта.
Каним жените с диагнозата, да се възползват от напълно безплатната подкрепа, която ще им предостави екипът на Една от 8.
На 16.05.2022 г. от 16:00 ч. до 18:00 ч. в рамките на модула „Живот с рак на гърдата“, специалистите и психолозите на фондацията, ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и с жени, при които болестта е прогресирала. По време на срещата, ще бъдат представени всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори от водещи специалисти в областта на онкологията, ендокринологията, гинекологията и физиотерапията на пациентски въпроси. Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да задават своите въпроси на специалистите на Една от 8, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени за след мастектомия и да заявят потребност от първична протеза.

За да участвате в срещата, е необходимо да се свържете с Една от 8 на телефон: 0878 16 17 18 от 3.05.2022 г. между 10:30ч. и 16:00 ч.

Срещата с Една от 8 ще се проведе в залата на Младежки дом Пазарджик на ул. Екзарх Йосиф № 6.

Заповядайте, вашите сърдечни приятелки от Една от 8 ще ви очакват!

Коментари