Общество

Утре ще бъде възстановена мантинелата в района на Вакарел на АМ „Тракия“

Поради продължаване на разследването във връзка с инцидента на 21-ви километър на АМ „Тракия“ утре ще бъде възстановена ограничителната система на автомагистралата в района на инцидента. В района е въведена временна организация на движението. В момента движението се осъществява в активната и изпреварващата лента. Ограничено е преминаването в аварийната като мястото е обозначено със светеща сигнализация и бализи. Движението се регулира от „Пътна полиция“.

 

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със скорост, съобразена с метеорологичните условия, спазвайки пътните знаци и указанията на контролните органи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища./АПИ/

Коментари