Общество

Увеличеното семейство на Туристическа агенция „Белпрего“ традиционно се събра на Коледно парти

Пазарджик Традиционно Коледно парти събра отново екипа на Туристическа агенция „Белпрего“. Екип, увеличил се през деветте години на съществуването си, с още няколко души от миналогодишното парти, не скри удовлетворението си шефката на агенцията Радослава Белеганска.

 

И понеже партито е традиционно, традиционно Снежанки (или момичета на късмета), посрещаха гостите с пита и късмети, с радост ги посрещаха и домакинът Ради (Радослава Белеганска) и Дядо Коледа. Почти целият екип се събра, доведоха и приятели. „Защото ние сме пристрастени към пътуването, а Вие?“, е водещо за работещите в „Белпрего“, което пък им позволява да кажат „Превърнете мечтите си в реалност, ние ще ви помогнем те да се сбъднат“. Клип, събрал живота на фирмата и предложения за круизи, празници, бизнес-пътувания, конференции, автобусни и самолетни билети.  

„Декември е грижа, внимание и мисъл към най-любимите ти хора. Декември е едновременно край и ново начало, прошка, доброта“. С тези думи Радослава Белеганска приветства не само екипа си, а и, както се изрази, слънчевото дете на нашата фирма – Руми. Руми (момиче със заболяване) наистина е част от фирмата, чест гост сред екипа, проявила достатъчно воля и желание да направи и университета част от живота си. Коледни картички, изработени от Руми и нейни близки бяха купени благотворително и не просто зарадваха, а допълниха празника на гостите. Традиционно присъстващите бяха запознати с възможностите за пътуване през тази година – почивки, екскурзии, дестинации наблизо и далеч – от съседи на Балканите, до пирамидите в Египет или екзотиката на Дубай за 2018 г., като не забравят по-ниските цени на ранните записвания.

Дядо Коледа спря при всеки гост, а фирменият календар от него ще напомня за семейството „Белпрего“. Централният офис на това семейство е в Пловдив, но офиси има също в Пещера и в Пазарджик. В областния град офисът се намира на ул. „Черни връх“ 2, а в Пещера – на пл. „България“ 1.

Коментари