Общество

Тръгва автобус от Пазарджик за морето

Написано от ПЗИНФО

От утре, 17-ти юни, стартира изпълнението на традиционната сезонна автобусна линия до Българското Черноморие. Жителите на Пазарджик и общината вече могат ежедневно да се придвижват до курорта Слънчев бряг с автобус от Автогара Пазарджик.

В дните до 15 септември, всеки ден в 07:00 часа от автогаровия комплекс ще отпътува автобус на фирма „Юнион Ивкони“ по направлението Пазарджик – Пловдив – Стара Загора – Бургас – Поморие – Несебър – Слънчев бряг.

Ученици и студенти ползват намаление. Допълнително намаление пътниците могат да ползват и ако се снабдят с двупосочен билет. Връщането на автобуса в обратна посока е също всеки ден с начален час на тръгване от Слънчев бряг в 17:00 часа.

Другата възможност, от която жителите на региона могат да се възползват е сезонната линия Благоевград – Слънчев бряг и Ахтопол на благоевградския превозвач „Струма 11“, чиито автобуси спират на 89 км. на АМ „Тракия“ в 11:30 преди обед. 

За повече информация и резервация на билети използвайте телефона за бърза връзка с диспечерския център на Автогара Пазарджик 089 2222 742 или сайта на Автогара Пазарджик www.avtogarapazardzhik.com.

Коментари