Криминално

Трима пострадали на пътя, сред тях и дете

Ракитово Трима, между които и дете, са пострадали при пътни инциденти в областта през изминалото денонощие, съобщават от полицията. Вчера сутринта в района на местността "Стояново дере" край Ракитово станала първата катастрофа. 18-годишният неправоспособен водач Д.Д. от Ракитово загубил контрол над товарен автомобил "Рено". При последвалия удар в дърво е пострадал пътуващият до него 17-годишен тийнейджър от родопското градче. Той е транспортиран и настанен във велинградската болница без опасност за живота. Неправоспособният шофьор е избягал от местопроизшествието.

 

Велинград Вторият инцидент е регистриран следобед във Велинград. 34-годишната С.П. от курорта, преминавайки през улицата с лек автомобил "Хонда", блъснала 6-годишно момче. Детето е транспортирано в пазарджишка болница с фрактура на крака, без опасност за живота. Пробите за употреба на алкохол на жената управлявала колата са отрицателни.

Пазарджик Пешеходец е бил блъснат и в Пазарджик. Сигнал за случилото се бил получен в полицията около 19.00 ч. 59-годишният Д.Д. от областния град блъснал с "Опел"-а си неправилно пресичащият пътното платно свой съгражданин И.К.- 72г. Възрастният мъж е настанен за лечение в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на няколбко ребра без опасност за живота. И тук пробата за употреба на алкохол от страна на водача е отрицателна.

И на трите местопроизшествия са извършени огледи, водят се дознания.    

Коментари