Институции

Трима надзиратели с успех на състезание по полицейска стрелба

Написано от ПЗИНФО

Успех на турнир по полицейска стрелба за служители на пазарджишкия Затвор. Състезанието се проведе на 13 ноември на стрелковия комплекс в село Лозен, под патронажа на заместник-министъра на правосъдието проф. Н.Проданов. В него участваха всички териториални служби на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” при Министерството на правосъдието от страната.

За пореден път оспорваната надпревара при трите стрелкови упражнения беше спечелена отборно от представителите на пазарджишкия затвор в състав: инспектор Димитър Петров, младши-експерт Русчо Русчев и младши инспектор Ели Минева. Освен призовото място в отборното класиране двамата мъже заеха второ и трето място, а дамата трето място в класирането съответно при мъже и жени.

Припомняме, че през месец април Спортната асоциация на МВР отличи тримата служители за съществения им принос в развитието на полицейската стрелба в редиците на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията”. Месец по-късно инспектор Димитър Петров завоюва и призово място в републиканско състезание на вътрешното министерство в гр.София. Успехите и постиженията за пазарджишките надзиратели са безспорно национално признание за отличната стрелкова и специална подготовка в ръководената от старши комисар Веселин Коцев териториална структура в Пазарджик.

Коментари