Общество

Третото издание на „Рисувай в Frezco“ събра над 150 деца

Написано от ПЗИНФО

Над 150 деца участваха в третото издание на Рисувай с Frezco, което се организира от Община Пазарджик, Младежки спортен клуб Пазарджик спортува и с пълната финансовата подкрепа на Frezco. Компанията Lacrima e един от най-големите производители на висококачествени млечни продукти, а Frezco е специалната детска серия на бранда. Събитието се проведе пред Младежкия дом и събра много усмихнати и ентусиазирани деца, както и техните родители.

Председателят на Младежки спортен клуб Пазарджик спортува Ренета Камберова отново влезе в ролята на професионален водещ. С микрофон в ръка Рени поговори с всяко дете, а те от своя страна споделиха какво са избрали да нарисуват.

На картините оживяха русалки, принцеси с корони, домашни любимци, птици, дървета и цветя, паркове, балони и сърца, както и разноцветни дъги. Част от децата избраха да нарисуват семействата си, други имаха интересни хрумвания като например човек, който организира парти… или пък палатки в планината.

След края на събитието всяко дете получи грамота за участие от организаторите. Последваха снимки за спомен и със сигурност много позитивно настроение след прекарания следобед.

Коментари