Избори

Трендафил Величков е кандидатът за кмет на АБВ за Пазарджик, Венко Балтаджиев – за Велинград

Трендафил Величков оглави областната структура на ПП АБВ

Пазарджик Настоящият областен управител, Трендафил Величков, е избран за кандидат за кмет на Пазарджик по време на учредителната общинска конференция на ПП АБВ. Гости на събранието са били доц. д-р Стайко Спиридонов – зам.председател на гражданския съвет на ПП АБВ, Трендафил Величков –  областен управител на област Пазарджик, Иван Джатев –  организационен секретар на ПП АБВ и Николай Недков – координатор на ПП АБВ за южен централен район.

На събранието е избрано и ръководство на ПП АБВ в общината.

 Атанас Шопов –  маркетинг специалист и бизнесмен и Тодор Пройчев – политолог и магистър по политики и стратегии в публичната администрация,координатори по структурирането на партията в областта, с избрани с пълно единодушие за председател и зам. председател на общинската структура. За организационен секретар е избран инженерът Ангел Минков. Новото ръководство се състои от 7 души, като в него влиза и председателят на структурата на младежкото АБВ в общината Свилен Млеканов.

На учредителната конференция за кандидат кмет на Пазарджик от ПП АБВ, също единодушно, е избран Трендафил Величков.

Конференцията е гласувала мандат, за преговори с евентуални коалиционни  партньори и решението за явяване на местните избори в община Пазарджик да се вземе от общинското ръководство.

На областна учредителна партийна конференция за областен председател е избран Трендафил Величков. В тази учредителна конференция участие са взели  общински председатели и координатори на ПП АБВ, както и делегати от общинските структури на партията в областта.  По предложение на новия председател съставът на областният съвет ще бъде разширен и в него влизат всички общински председатели на партията в областта, зам. председатели, областният организационен секретар Тодор Пройчев, председателите на клубовете на младежите и на жените, както и всички членове на НИС на ПП АБВ от област Пазарджик.

На проведената конференция са утвърдени кандидатурите за кмет на община Пазарджик – Трендафил Величков и за кмет на община Велинград  – Венко Балтаджиев.

Коментари