Избори

Тодор Попов с приоритетни цели за инфраструктурата в община Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Кандидатът за кмет на община Пазарджик Тодор Попов и Димитър Петков, Георги Първанов, Александър Шопов и Венелина Георгиева – кандидати от листата за общински съветници на Новото време

представиха подробности за първия от своите приоритетите

в предизборната програма за следващите четири години. Той е инфраструктура и тротоари.

Както подсказва заглавието на приоритета ще се ремонтират тротоарите, политика, която Тодор Попов и екипа му стартираха активно и в последния мандат. Акцент ще бъдат и второстепенните улици в Пазарджик, които също ще се реновират. Тодор Попов сподели, че през последните 16 години в селата са ремонтирани близо 1000 улици.

„Това не е правено никога, а според мен няма и да бъде направено повече. Просто, защото останаха още 250 улици неасфалтирани и ние смятаме през следващия мандат да ги асфалтираме“, увери Тодор Попов.

Той допълни, че

още два основни булеварда в Пазарджик също ще бъдат реновирани.

Тодор Попов увери, че ще продължи диалога с държавата за това да се работи по изграждането на Западния околовръстен път и ремонта на моста на Марица. Всъщност мостът не може да бъде ремонтиран преди да е готов обходния път, защото другите съоръжения на река Марица не могат да поемат трафика. Попов отново посочи причината тези два проекта да не се реализират, въпреки че Западния път бе на ниво обществени поръчки, а именно тези които управляват държавата през последните близо три години, а обещаваха магистрали и тунели.

Освен това

Тодор Попов акцентира на няколко важни по-малки пътища,

които също трябва да се ремонтират и свързват селата от общината. Повечето от тях са общински, но има и няколко държавни отсечки.

Предстои и въвеждането на еко градски транспорт, което ще доведе до оптимизиране на градския транспорт в Пазарджик.

В новия мандат ще се търси и работещо решение на проблема с паркирането, което Тодор Попов вижда в

изграждането на буферни паркинги.

На местните избори, които ще се проведат на 29 октомври, в община Пазарджик можете да подкрепите Тодор Попов и кандидатите на Новото време като гласувате с номер 69 в бюлетината.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Коментари