Спорт

Тодор Попов призова за подкрепа на ФК Хебър. Полицията с мерки преди първия мач

Написано от ПЗИНФО

Полицията е предприела мерки за безопасността по време на футболната среща

Утре предстои първият мач в професионалния футбол за възродения футболен клуб Хебър. Тимът ще посрещне Спартак (Плевен) от 18:30 часа на стадион “Христо Гюлеметов” в Брацигово, където ще се провеждат домакинските мачове на отбора, докато се осъществяват ремонтните дейности по обновяването на стадион “Георги Бенковски” в Пазарджик.

„Точно преди 3 години с екипа ми, местни футболни деятели и бизнеси обединихме сили и възродихме ФК Хебър с целта Пазарджик отново да има отбор в професионалния футбол в България и развита Академия за младите таланти. Радостен съм, че за толкова кратко време можем да се поздравим с успех и продължаваме напред с още по-смели амбиции. Входът на домакинските мачове на Хебър е безплатен, затова апелирам всички, които имат възможност, да бъдат на стадиона и заедно да подкрепим нашите момчета в новото им предизвикателство“, споделя преди първия мач от сезона кметът Тодор Попов.

Между временно от полицията разпространиха следното съобщение:

От ОДМВР-Пазарджик и РУ-Пещера са предприети мерки за нормалното протичане на футболната среща между отборите на Хебър /Пазарджик/ и Спартак /Плевен/. Припомняме, че на 20-юли /събота/ от 18.30ч. на стадион „Христо Гюлеметов-Бонбона” в Брацигово ще се проведе домакинска среща между отборите на Хебър /Пазарджик/ и Спартак /Плевен/. В тази връзка в зоната на спортното съоръжение и около него ще има полицейски екипи от полицейското управление в Пещера, участъка в Брацигово и ОДМВР-Пазарджик. Апелираме към желаещите да присъстват на спортното събитие да пристигнат поне един час по-рано. Предвид на спецификата на уличната мрежа в Брацигово и малкия обем на намиращите се наблизо паркинги униформени полицаи ще дават напътствия на водачите за местата къде ще могат да паркират автомобилите си. Припомняме, че за да влезе на стадиона всеки зрител трябва да носи в себе си лична карта и да има готовност да я представи пред проверяващите полицаи. Граждани без лични карти няма да бъдат допускани в спортното съоръжение. Деца до 18-годишна възраст трябва задължително да бъдат придружавани от пълнолетен гражданин, който да представи декларация за придружител. Декларацията трябва да е попълнена в два екземпляра, като единия се предоставя на охраната на входа към стадиона.

От ръководството на ОДМВР-Пазарджик пожелават на всички фенове една чудесна и изпълнена с положителни емоции футболна среща.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Коментари