Избори

Тодор Попов: Печелим най-много доверие, продължаваме напред

„Аз и целият ми екип продължаваме да се ползваме с най-висока степен на обществено доверие и това е най-задължаващото за нас. Мотивирани сме да продължим с увереност да правим това, което сме правили през изминалите осем години, защото, убеден съм, че това е правилният път.

 

Независимо, че против нас през последната година се води безпрецедентна кампания – натискът на който съм бил подложен, проверките, които продължават незнайно докога, натискът, оказван на Общината от институциите, глупостите, които се изприказваха по отношение на мен, за да се стигне до обидата за местното самоуправление с издигането на тази карикатура Тодор Веселинов Попов. Въпреки всичко ние няма да изневерим на себе си – ще бъде последователни, позитивни, защото това е разликата между нас и всички останали. Не може да печелиш доверие с грозен популизъм, откровени лъжи и желание да прецакаш другарчето. От една година опонентите ни правят едно единствено нещо – да пречат на Тодор Попов, вместо да мислят за политиките в Пазарджик". Това заяви на  пресконференция независимият кандидат за кмет на община Пазарджик Тодор Попов. Коалиция „Тодор Попов ЗА Пазарджик” има избрани на първи тур 24 кметове на села. Още четирима на 1 октомври ще се явят на балотаж. Коалицията ще има 14 съветници в Общински съвет.  Попов коментира, че с гласовете на съименника си – Тодор Веселинов Попов и големия брой недействителни бюлетини, най-вероятно изборите биха били решени още на първи тур. Съименника си Попов определи като обида към избирателите, част от безпрецедентната кампания, водена срещу екипа му през последната година.

„Въпреки всичко ние няма да изневерим на себе си – ще бъде последователни, позитивни, защото това е разликата между нас и всички останали. Не може да печелиш доверие с грозен популизъм, откровени лъжи и желание да прецакаш другарчето. От една година опонентите ни правят едно единствено нещо – да пречат на Тодор Попов, вместо да мислят за политиките в Пазарджик", заяви още Тодор Попов.

Коментари