Институции Общество

Тодор Попов отличи младежи от Пазарджик за почистването на зелени пространства

Написано от ПЗИНФО

Поредните отличени по Програмата на Община Пазарджик „Граждански импулс” са Елена Делчева и приятелите и Йордан Николов и Валентино Смиленов, благодарение на които няколко зелени площи в града добиха съвсем различен облик. По тяхна инициатива зелените пространства бяха изчистени от изхвърлените боклуци.

Много бих искал в община Пазарджик да мултиплицираме този Ваш пример. Всеки като направи по едно добро дело днес, не заради някой друг- за себе си, всеки, ако си изчисти пред магазина, пред павилиона, ще живеем в по-чист град. Навремето моята баба казваше: „Виж на един човек двора и ще прецениш какъв е“. Това са едни изпитани в живота вековни критерии. Аз Ви благодаря за примера, който давате.” С тези думи кметът на Пазарджик Тодор Попов се обърна към Елена Дечева и приятелите ѝ, които са участвали в почистването на зелените площи, за да им благодари и да им връчи грамота и подаръчен ваучер за закупуване на материали. Той ги увери, че пролетната кампания за почистване на града ще се реализира и общината отново ще осигури безплатни дръвчета и цветя в рамките на кампанията „Цветя за смет”.

Вие давате един изключително добър пример, който трябва да бъде показан и да достигне до хората – да го видят и да го чуят. Затова Ви поканих, за да засвидетелствам своето уважение към Вас.“, категоричен е Попов.

Коментари