Институции Общество

Тодор Попов: И през следващата година родителите на активни деца ще получават данъчни облекчения в община Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Скъпи млади дами и господа, ние се гордеем с това, което правите, с труда, който полагате и с това, че много пъти сте ни карали да изпитваме чувство на гордост. Затова имайте самочувствието на важни и значими млади хора, които са част от нашия хубав и успешен град град.“, с тези думи се обърна кметът на общината Тодор Попов към децата от Общински детски комплекс, по повод откриването на новата учебна година в Международния ден на учителя – 05.октомври.

Скъпи млади приятели, уважаеми родители и гости на нашия хубав град, тук съм, за да изразя лично своето отношение на уважение към нашите деца, към техните ръководители, защото без тях те няма как да постигат такива успехи, към директора на Комплекса и към Вас самите, защото сте направили така, че децата Ви да се занимават с различни видове художествено творчество. Уважаеми родители, тук е мястото да кажа, че и следващата година Вие ще плащате с отстъпка местни данъци и такси за това, че децата Ви танцуват и спортуват. Така че това е нашето отношение като местна общност към Вас. Трябва да направим всичко възможно нашите деца да имат физическа и всякаква друга активност.“, завърши кметът на общината.

На ръководителите на съставите той връчи грамоти и културен чек за всяко дете за отличното представяне на национални, европейски и световни конкурси и състезания през изминалата учебна година. Близо 180 момичета и момчета получиха своите награди по програмата за поощрения „Граждански импулс“.

Коментари