Институции

Тодор Попов: В Црънча започваме да работим още в понеделник

Написано от ПЗИНФО

Вчера кметът Тодор Попов се срещна с жителите на с. Црънча, относно дарението, което селото получи от Делян Пеевски. Градоначалникът изрази подкрепата си за кмета Ангел Руков и заедно с хората начертаха ясен план какво предстои от тук нататък да се направи със средставата А то е:
➡️ проектирането на парка, който бе първоначалното желание на дарителя, е готово и дейностите по него ще започнат още в понеделник;
➡️ ще се направи поливна система на стадиона, ще монтират пейки и ще се оправи входа му, като освен това ще бъде купена и една косачка;
➡️ ще ремонтират покрива, стълбите и парапета на читалището;
➡️ ще бъдат ремонтирани две улици в селото;
➡️ ще се направи едно футболно игрище с изкуствена настилка в двора на местното училище, като освен това ще ремонтират две стаи от първия етаж на сградата и по възможност ще изградим една тоалетна.
➡️ ще се направят още две детски площадки в селото, като другите две ще бъдат обновени.

„Част от средствата от дарението ще бъдат преведни на кметството, за да може кметът да организира дейности, които могат да бъдат извършени от местни майстори, а друга – през Общината. Планираме до края на лятото да сме готови с дейностите. Благодаря на всички жители на селото, които дойдоха в съботния ден да се срещнем и да поговорим!“, каза пред хората кметът Тодор Попов.

Коментари