Спорт

Тодор Алексиев с емоционално обръщение към общинските съветници на Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Днес на тържествена сесия, посветена на 21 май – Празника на Пазарджик, спортният директор на Хебър – Тодор Алексиев получи Почетния знак на града “За граждански принос”.

Алексиев направи обръщение към Общинския съвет на Пазарджик при получаването на признанието.

Преди години дойдох в Пазарджик в един отбор, който имаше големи амбиции!

Амбиции, които заедно осъществихме. Повярвах на хората, които стояха зад Хебър и години по-късно смело мога да нарека Пазарджик „мой дом“. Тук имаме нещо, с което Пазарджик може да бъде за пример на цяла България – истинска и неподправена енергия, от която никой друг отбор и град не се зарежда. 

Заставам пред вас, като спортиста и човека Тодор Алексиев и отправям апел към всички вас – вие взимате решенията и правите политики. Мислите и правите това стратегически и дългосрочно. Не позволявайте Хебър да няма първи отбор. Не оставяйте тези момчета, които израснаха в школата и преди седмица станаха вицешампиони на България, да нямат първи отбор, в който да продължават кариерите си. Не позволявайте те да наричат друг град „свой дом“. Те имат дом, имат клуб и целият град го заслужава. Пазарджик има най-страхотните фенове и всичко е във вашите ръце.

Коментари