Спорт

Тежък кръг и за трите отбора от областта във В групата

Пазарджик Тежък се оказа третият кръг от първенството във В Югозападна футболна група за представителите на областта. В този кръг и трите тима от пазарджишко по програма бяха гости. Мачът на „Чико” Бяга в Самоков срещу „Рилски спортист 2011” беше отложен заради трагичен инцидент – автомобилна катастрофа, отнела живота на президента на клуба, Георги Михайлов. Срещата е отложена за неопределено време.

И двата отбора, чиито мачове се изиграха, претърпяха тежки загуби, като особено изразителна беше тя за „Чепинец” Велинград. Тимът от курортния град, трети до момента във временното класиране, гостуваше на новака в групата, ЦСКА София. Армейците не пожалиха гостите и крайният резултат беше изразителен – 7:0. Това е първа загуба за велинградчани в първенството.

Макар и с по-малко, загуба записа и „Балкан” Варвара. При гостуването си на „Пирин” Гоце Делчев момчетата от Варвара отбелязаха едно попадение и инкасираха три. Във временното класиране „Чепинец” вече е на пето място, „Чико” – на 11-то, а „Балкан” – на 16-то. В следващия кръг футболистите от курорта приемат „Германея” Сапарева баня, „Чико” очаква „Беласица” Петрич, а „Балкан” ще гостува в Перник на „Миньор”.

Коментари