Любопитно Общество

С любов за Наско – благотворителен концерт и търг в подкрепа на детето

Написано от ПЗИНФО

Благотворителен концерт С любов за Наско, ще се проведе на 12 декември от 19 часа в ДКТ“Константин Величков“. Обявения вход е 20 лева, а средствата ще отидат за лечението на малкото момченце от Пазарджик.

Концертът е под патронажа на кмета на Пазарджик Тодор Попов, който се срещна със семейството на 4-годишното дете и обеща пълна подкрепа, за да се осигурят средствата за лечението на момченцето.

В концерта ще участват Дивна, Иво Аръков, Георги Мамалем и Кристиян Павлов.

Наско е роден със съдово-венозна малформация зад дясното ухо. Необходимо е продължително лечение и две операции, които не се извършват в България. Клиника European Vascular Anomalies отправиха първоначална оферта от 50 000 евро, която е непосилна за семейството.

В навечерието на едни от най-светлите празници предстои провеждането и на благотворителен търг. Със специални артикули в благородната кауза се включват футболните тимове Левски, ЦСКА, Лудогорец, Локомотив София, Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив и разбирасе се Хебър. Своята подкрепа към Наско ще декларират и шампионите от волейболният тим на Хебър.

Благотворителният търг ще се проведе в следващите дни. Артикулите ще бъдат показани в личната страница на Ренета Камберова във facebook. След броени дни ще се проведе и благотворителен базар “Коледни мечти”, също с каузата “Заедно за Наско”.

ДАРИТЕЛСКИ СМЕТКИ
ТИТУЛЯР: АТАНАС АНГЕЛОВ ВЪТЕВ
Банка: ДСК
IBAN BG71STSA93000029461786 – BGN
BIC: STSABGSF
IBAN BG05STSA93000029461907 – EUR
BIC: STSABGSF

Коментари