Институции Общество Спорт

Състезатели и треньори с благодарност за подобрените условия в залата по художествена гимнастика в Пазарджик

Треньори от СК „Диляна Прима” се срещнаха с кмета на Пазарджик Тодор Попов, за да изкажат своята благодарност за направения ремонт в залата и основно за осигуряването на климатици, които дават възможност за тренировки и в слънчево и топло време.

„Искаме да Ви благодарим за грижите, които полагате за нашия спорт, за нашата зала, за добрите условия, които получихме тази година, за климатиците, които бяха закупени, защото без тях не може да се работи целодневно. Вече имаме и ново осветление, предишното често аварираше и ставаха токови удари. Имаме и нови огледала, цялата зала вече е оградена с огледала, което е важно за децата, за да могат да виждат как се справят”.

Това заяви Величка Петкова и заедно с Диди Кирова и младата състезателка Вивиан Томова благодариха на кмета за направения ремонт в залата за тренировки, която ползват гимнастичките от СК „Диляна Прима”.

„Считам, че това е наше задължение – да създаваме по-добри условия. Ще гледаме в следващите години да направим и едно по-модерно съоръжение, което да климатизира цялата зала. В момента довършваме няколко спортни проекта, но след като ги завършим догодина, ще можем да инвестираме и в по-старите спортни съоръжения. А вашата зала е сред тях, мислим за цялостното ѝ климатизиране”, заяви Тодор Попов и пожела нови успехи на младите надежди на художествената ни гимнастика.

Коментари