Криминално

Стрелците на ОДМВР Пазарджик са трети сред 20 отбора от страната

Пазарджик Отново с отлични резултати могат да се похвалят стрелците от ОДМВР-Пазарджик. Отборът на дирекцията е на 3-то място в комплексното класиране сред 20 отбора от цялата страна.

 

Тези резултати показаха мъжете и жените от отбора по стрелба на ОДМВР-Пазарджик в турнира за Купа България, който се проведе за времето от 12 до 15 декември в Смолян. Надпреварата е организирана от Спортната асоциация на МВР, а домакин е Областната дирекция на МВР в родопския град. В състезанието взеха участие 20 отбора от цялата страна. Пазарджишкият екип беше представен от капитана Цанко Близнаков, Виктор Руков, Цветан Колев, Анелия Гидикова и Блага Крайчева-Улева. Като индивидуални състезатели участие взеха служителите Цветелин Риков, Пламен Сеферинкин и Илиян Пейчински.

В комплексното класиране пазарджишките полицаи заеха място в призовата тройка, а резултатите на мъжете и жените бяха записани съответно в 30-те и 20-те най-добри резултата по динамична стрелба.

Специален приз за особен принос в стрелковата подготовка на служителите от МВР получи Николай Вълканов. Той е дългогодишен началник на служба „Въоръжение” при Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Оръжейникът заедно с капитана на отбора Цанко Близнаков са неуморими и всеотдайни в изграждането и развитието на полицейския отбор по стрелба в Пазарджик.

Ръководството на ОДМВР-Пазарджик изказва благодарност към всички членове на отбора, като им пожелава весели коледни и новогодишни празници. 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик 

Коментари