Спорт

Страхотен фурор и 15 медала за каратеките на Спартак Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Страхотно представяне записаха състезателите по карате на Спортен клуб Спартак Пазарджик. Клубът бе организатор и домакин на отворен турнир по карате за Купата на Пазарджик за трети път и участва със 17 състезатели. Те спечелиха общо 15 медала – 3 златни, 3 зребърни и 9 бронзови в четири категории – ката, макивара, кумите и супершампион.

Участваха 302 състезатели от 13 отбора от цялата страна. Денят бе дълъг и уморителен, но страхотен и изпълнен с много емоции.

Надпреварата бе организирана с помощта на община Пазарджик, а председателят на „Младежки спортен клуб Пазарджик спортува“ Ренета Камберова уважи събитието. Присъства и президентът на Българска федерация по Шотокан карате Александър Славков.

Провеждаме този турнир с огромна любов към децата и спорта. Организацията бе на високо ниво. Благодарим на община Пазарджик и Ренета Камберова за присъствието й, както и на президента на федерацията Александър Славков. Истински се надяваме, че надпреварата е харесала на всички и ги очакваме догодина отново“, коментираха от клуба.

Коментари