Спорт

Спортен празник на Колодрума

Написано от ПЗИНФО
В Пазарджик се проведе второто издание на гала вечер за аматьори “Young Fighters Кickboxing”. Колодрумът в „Острова“ прие състезатели от над 10 клуба от България и много фенове на спорта за 16 битки в стилове К-1 и Лоукик. Сред зрителите бе и кметът Тодор Попов, който сподели след състезанието:
„Присъствах на събитието, за да изразя своето уважение и да поздравя всички участници, треньори, организатори и присъстващи. Продължаваме последователната си политика да подкрепяме спорта и участието му в развитието на подрастващите, защото той изгражда дисциплина, отговорност и успешни модели за поведение. Целта ни е до края на 2023 г. Пазарджик да стане най-спортният град в България и всички ние да имаме самочувствие, да се гордеем не само с града си, а и с постиженията на всички наши спортисти.“
Събитието бе част от календара на “Пазарджик 2020 – Европейски град на спорта” и е организирано от Спортен клуб “Спартак-Пазарджик”, с подкрепата на Община Пазарджик и Българската Конфедерация по Кик бокс и Муай Тай.

Коментари