Спорт

Спортен празник в Црънча на 15 септември

Написано от ПЗИНФО

Црънча

След огромния успех на благотворителното спортно развлекателно шоу Крале на силата последните години, Кирил Вълчев Скалата отново ще гостува с фитнес мафията си в пазарджишкия регион, а именно в село Црънча.

Връзката на продуцента с това село е, че е родното място на дядо му Кирил Вълчев, депутат от демократическата партия от преди 9 септември. Адвокат с кариера на околийски управител и кмет в различни части на България. Преди 20-на години в пълното с ученици училище Црънча, Скалата направи шоуто „Крале на силата”, подари цяла фитнес зала за училището и пълна спортна екипировка на отборите по футбол и баскетбол.

За съжаление днес училището е празно, но обществен комитет от ентусиасти спасили го от продажба и с множество усилия възстановяват фитнес залата и планират тържествено откриване тази неделя 11 часа.

Скалата предвижда спортни предизвикателства на лежанка за малки и големи като осигурява предметни награди, а  българската федерация по културизъм  подкрепя начинанието като изпраща лектори и шампиони. Музикален гост ще актрисата и фитнес модел НИККА .

Коментари