Институции

Служител на годината и победители в детски конкурс обявиха от Напоителни системи в Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

Световният ден на водата беше отбелязан в Пазарджик. Тази година със закъснение заради пандемията, победителите в традиционния конкурс за детска рисунка бяха обявени в Деня на детето 1 юни. Конкурсът беше организиран от „Напоителни системи” ЕАД – клон Тополница, а темата „Водата и изменението на климата“.

Първо място в категория от 13 до 19 години спечели 15-годишната Петя Пупекова от Панагюрище. В категория до 12 години първо място зае 11-годишната Анна Жиликова от Панагюрище.
„Номинирахме и служител на годината за 2019 година. Неговото име е Ангел Ноков. Той се е отличил се с професионални успехи и резултати.”, заяви директорът на „Напоителни системи” ЕАД – клон Тополница Сашка Целева.
Изборът е направен още на 22 март, когато се отбелязва професионалния празник в системата. На този ден чрез анонимна анкета от всички работещи в клон Тополница, се избира служител на годината.
Световен ден на водата се отбелязва ежегодно е предложен на Конференцията за околната среда и развитието, проведена през 1992 г. в Рио де Жанейро, Бразилия. Целта му е да привлече внимание върху важността на питейната вода и защитата на водните ресурси. Всяка година честването на Международния ден на водата е свързано с определен аспект на прясната вода.

Коментари