Институции

След няколко десетилетия в пожарната гл.инспектор Васил Недялков се пенсионира

Написано от ПЗИНФО

Вчера беше последния работен ден на началника на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в Пазарджик главен инспектор Васил Недялков. От днес той е вече пенсионер след близо 38 години в редиците на националната пожарна и МВР, като цяло.

На своя 60- ти рожден ден, който беше и последен работен ден за него той получи стотици поздрави от бивши и настоящи колеги, от близки и приятели. За проявения професионализъм и себеотдаване в своята дългогодишна професионална дейност, от която през последните 7 години и като началник на РСПБЗН-Пазарджик той бе удостоен с Почетен знак на МВР 3-та степен. Това е едно от най-високите отличия във вътрешното министерство.


От името на ръководството на РДПБЗН-Пазарджик комисар Ангел Ангелов пожела на главен инспектор Васил Недялков преди всичко крепко здраве и завидно дълголетие, спокоен и щастлив пенсионерски живот, успехи във всяко начинание. Колегите му от районните служби в Пазарджик и областта го увериха, че вратите на пожарната остават винаги отворени за него.

Коментари