Спорт

СК „Шампион“ завърши сезона по триатлон с 50 медала

Пазарджик, Сандански С четири държавни шампиони и общо 12 медала завърши сезонът по триатлон за състезателите на СК „Шампион”, съобщават от клуба. Последният старт за сезона се е състоял в гр. Сандански – плуването в басейна на спортния интернат, а колоезденето и бягането в парка Свети врач  в пресечена местност с високи изкачвания и опасни спускания.

 

Златни отличия в своите възрастови групи печелят Любомир Германов (ученик на Спортното училище), Михаела Зонова, Георги Илиев и Ивайла Цветкова. Със сребро в Пазарджик се прибират Никол Бечева, Цветелина Начева, Юлия Спасова и Томас Григоров. С бронз колекцията медали допълват Христо Георгиев, Ангел Франгов (ученик на Спортното училище), Кристиян Франгов и Дара Маслева. От клуба отбелязват сериозно подобрение в резултатите на учениците от Спортното училище, заради стройно организирания тренировъчен процес.

Треньорското ръководство обобщава, че с товаблестящо представяне СК „Шампион” се налага като клуб-първенец по отличия и масовост от целия сезон по триатлон със спечелени общо  50 медала – 19 златни,19 сребърни и 12 бронзови.

Коментари