Любопитно

Силово развлекателно шоу ще се проведе в Карабунар

Написано от ПЗИНФО

Събота 1 юни в  с. Карабунар от 17 ч., продуцента Киро Скалата с екип от мускулести момчета и екзотични красавици ви кани на силово развлекателно шоу. 

С вход свободен и предметни награди за над 2000 лв. екипа на Фитнес Мания очаква минувачи и публика на празника на селото да потренират с леки тежести във възрастови категории от 4 до 84 години срещу подарък за всеки. " Крале на Силата " е благотворителна идея с 20 годишна история, която рекламира положителният ефект от упражненията с тежести, стимулира и вдъхновява. От тази сцена започват кариера Митьо Крика, Любо Лежанката, Ан Джи, културиста Йовко Тихов и певицата Ани Лозанова. Днес надпревара е само за аматьори гостите от професионалната сцена помагат и мотивират.Планът за турне тази година обхваща над 10 издания, миналата година раздадените награди бяха над 50 000 лв.

"Голяма е нуждата днес от такива събития, съвременния човек е изсмукан от мъртвия свят на Интернет и социалните мрежи ! Загубва се способността за общуване и радост от реалните преживявания, изчезва блясъка в очите и огъня за слънчеви радости в игри и забава. Целта ми е да запаля живеца и огъня с малко спорт, безплатно шоу и веселие, да създам спомени , приключения и емоции без опиати и фалша на виртуална реалност!", споделя Скалата.

Специален гост е сексапилната Мис Плеймейт Жанет Осипова, тя ще раздава награди и ще се снима с участници и публика. В музикална програма участва мускулестия латино изпълнител Начо Паскал и  организаторката на ивента,певицата Никол Стоянова – Никка. Шампионката по скокове във вода Нина Вълчев ще бъде техническия секретар на събитието и ще награждава участниците. 

Мероприятието ще бъде част от телевизионният формат на предаването "Фитнес Мания" с медиен партньор PZ-INFO.com

Наградите са осигурени от :

Протеинови вафли Fit Spo,българската марка майсторски инструменти Raider ,LimosBg.com ,велосипеди Leader, American Pop Corn Company

Коментари