Спорт

Седем служители на МВР ще се борят за медали на Олимпийските игри

„Горди и радостни се, че от 51 спортисти в българската олимпийска делегация, седем са служители на Академията на МВР и Центъра за бойна подготовка и спорт“. С тези думи се обърна главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов към състезателите, които са част от най-изявените спортисти на страната и ще участват в XXXI летни Олимпийски игри в Рио де Жанейро.

 

По традиция, ръководството на МВР изпрати своите служители, покрили нормативи и олимпийски квоти за участие в състезанията, в които ще се представят над 10 000 спортисти от повече от 200 държави. „Скъпи олимпийци, приемете най-искрени пожелания за успешно и достойно представяне в олимпийските игри. На добър път за спортната слава на Република България и на Министерството на вътрешните работи“, пожела на състезателите главен комисар Костов и им предаде лични поздрави от министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова.
Състезателите получиха от главния секретар на МВР почетни плакети с пожелание да спечелят медали за България. Те отправиха специални благодарности към вътрешното министерство и в частност към Центъра за бойна подготовка и спорт за осигурената им възможност да се съсредоточат върху подготовката си./МВР/

Коментари