Институции Любопитно Общество

Сега имаш шанс да станеш част от Съвета за младежка политика

Написано от ПЗИНФО

Пазарджик

Съветът за младежка политика стартира кампания за набиране на нови членове, която ще продължи до 20-и март. Всички, желаещи да се включат, могат да попълнят анкетна карта тук: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0McV3m0jLfCUyC1HNj0dkW_J70JRa9aw9A31Z8aL3R-VI5g/viewform. Одобрените кандидати ще получат покана за участие във втория етап от кампанията чрез имейл и/или телефонно обаждане.

Кампанията е поредна за клон Пазарджик и втора за клон Пещера. "Отново търсим да привлечем нови и позитивни попълнения в нашия екип, които искат да развият своите личностни умения и имат активна гражданска позиция. Дейностите, които изпълняваме целят да развият потребностите на младите хора в Пазарджик и Пещера, носейки безброй ползи и контакти на нашите членове", се казва в съощението на Съвета.

През изминалите три години от съществуването на организацията са осъществени над 60 събития, кампании и инициативи, като сред тях са TEDxPazardzhik, Пазарджик Експо, Social Evenings, Focus on success, Пазарджик обича, „Месец на четенето”, тренировъчни лагери, семинари и др.

Коментари