Избори

Ръководството на БСП подкрепи в предизборен концерт Стоян Парпулов за кмет на Пазарджик

Пазарджик „Отново се питаме „За кого?”. След толкова излъгани надежди, за кого бие камбаната. Сега тя бие за нас, защото проблемите в общината могат да се решат само от нас. Защото от всички нас зависи бъдещето и каческтвото на живота ни през следващите четири години. Сега статуквото е в полза на малцина избрани. БСП над век се стреми да работи в интерес на хората. Правили сме грешки, но червената нишка винаги е била грижата за хората. Знаем, че ще е трудно, но трудностите сплотяват човешката общност. Нека изберем хора на идеала, а не на интересите. Заедно можем! Необходимо е да победим и ще победим!” Това каза кандидатът на БСП за кмет на община Пазарджик, Стоян Парпулов на предизборен концерт в ДКТ „Константин Величков”.

 

В подкрепа на Парпулов в Пазарджик бяха председателят на на НС на БСП, зам.-председателят и народен представител от 13 МИР Янаки Стоилов, народният представител Димитър Димитров, Елена Новева от ПД „Социалдемократи”, областният председател на БСП Георги Петърнейчев, кандидатите за кметове на общини, кандидати общински съветници и за кметове на кметства.

Хората загубиха доверие в политиката и политиците, но в Пазарджик БСП има опитен и почтен кандидат за кмет, подкрепен от „Социалдемократи” и „Екогласност”, а листата за съветници е съставена от хора, които вече са били в местното самоуправление и не са се огънали под политически или икономически натиск. Това каза пред препълнената зала председателят на БСП Михаил Миков. Той благодари на кандидатите за смелостта да участват, защото: „Когато си в опозиция напред излизат хората, които имат куража да носят червено знаме към бъдещето”. Той призова хората да гласуват, защото в противен случай на сцената излизат купувачите на гласове и власт. Стоян Парпулов и останалите кандидати имат воля да променят това, допълни Михаил Миков.

Предизборната вечер започна с националния химн и „Излел е Дельо хайдутин” в изпълнение на Петя Буюклиева. Участие в концерта взеха още Красимира Иванова и Денислав Новев.

Коментари