Институции Общество

Риболовци мериха сили на язовира край Капитан Димитриево

Написано от ПЗИНФО

Мариян Божков, Йоан Ангелов и Георги Спасов са победителите от първото състезание по риболов, което се състоя на яз. Капитан Димитриево.

Те спечелиха съответно първо, второ и трето място в надпреварата. Победителите  получиха купи, медали, грамоти, парични награди под формата на ваучери от Риболовен магазин “ При Томито“. Въдица „Болонезе“ от „Биовет“ АД и подаръчна торбичка от фирма BG Fishing.

Всички участници в състезанието по риболов получиха награди от „Биовет“ АД , фирмата осигури въдици „Болонезе“, които бяха връчени в края на надпреварата. Тя започна в 10.30 ч. вчера и приключи няколко часа по-късно. Състезанието се проведе по инициатива и с отличната организация на риболовно сдружение „За Стара река“ и рибарски магазин „При Томито“. Миналата седмица те почистиха крайбрежието на язовира.

Освен наградените и останалите деца след края на състезанието получиха медал и грамота осигурени от Община Пещера, въдица „Болонезе“ подсигурена от Биовет АД и подаръчна торбичка от BG Fishing. Фирма „Лазур“ осигури обяд за децата.Събитието бе уважено от кметовете на Пещера и Пазарджик – Йордан Младенов и Петър Куленски. Йордан Младенов даде старт на надпреварата, а наградите бяха връчени от Гълъбина Карамитрева, зам.-кмет на Община Пещера. От името на „Биовет“ АД наградите връчи Стоян Антонов.

След края на състезанието крайбрежието на язовира бе почистено от участниците и техните близки.

Състезатието се проведе с медийна подкрепа осигурена от „Биовет“ АД.

Коментари