Избори

Реформаторите представиха кандидатите си за местния вот

Пазарджик Адвокат Малина Консулова-Златева е кандидатът на реформаторите за кмет на Пазарджик. Тя бе представена пред медиите и обществеността в присъствието ген. Атанас Атанасов, част от ръководството на ДСБ. В коалицията за Пазарджик участват само три от партиите – СДС, ДСБ и БЗНС.

 

Реформаторите залагат на жените в политиката и първите пет имена в кандидатската им листа за общински съветници са на дами. Кандидатът на реформаторите е и единствената дама, която ще се бори за кметския пост в Пазарджик Това са Малина Георгиева-Консулова, Анжела Мизова, Мария Георгиева, Николина Ангелова и Мариана Бойрикова. Ген. Атанасов определи тези пет места като „истинската алтернатива на статуквото в Пазарджик“. Листата допълват още Николай Василев, Петър Ангелов, Петко Главчев, Руди Синапов, Христо Стефанов, Габриела Попова, Атанас Гущеров, Тодор Георгиев, Филип Дончев и Стефан Кузев. Реформаторски блок издига и пет кандидатури за кметове на населени места – Елена Илиева за Ляхово; Петко Главчев – Пищигово; Стефан Кузев –Величково; Петър Лулчев –Тополи дол и Тодор Георгиев – Говедаре. Ген. Атанасов допълни, че е водена тежка битка ние да останем алтернатива – имаше голямо желание да се присъединим към софрата. Нашата цел не е кандидатите ни да се реализират на топлото място в Общината, а да търсят промяната, добави ген. Атанасов.

Пазарджик е родното ми място и не ми е безразлично как ще се развива, каза Малина Консулова-Златева и допълни че въпреки променената визия на града и доброто му местоположение, потенциалът му не се използва, той опустява и младите хора го напускат.

По отношение на националния референдум, който ще се проведе едновременно с местните избори, ген. Атанас Атанасов призова да се участва ида се гласува с отговор „да“.

Коментари