Общество

Пътна обстановка

През нощта ще е ясно, на 01.07 – предимно слънчево. Около и след обяд ще има временни увеличения на облачността, по-значителни над Западна България. Там на места, главно в планинските райони ще превали краткотрайно. Ще духа слаб север-северозападен вятър. Максимални температури между 29° и 34°, в София около 30°.

 

СЪСТОЯНИЕ НА АВТОМАГИСТРАЛИТЕ:

АМ „Тракия“: област Пазарджик: Стеснен участък за движение на пътните връзки, в направленията София-Пазарджик, както и Пазарджик-Пловдив при п.в. Пазарджик, при км 90+167, посока Бургас, поради повърхностно възстановяване на асфалтовата настилка. Едната лента на пътните връзки е стеснена за движение за МПС, движението се извършва в другата лента. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и конуси, ограничение на скоростта 60 км./ч. Срок до 01.07.2016г.

СЪСТОЯНИЕ НА РЕПУБЛИКАНСКАТА ПЪТНА МРЕЖА:

ОПУ-Пазарджик:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС: няма.

Ремонтни дейности:

Път II-37 Панагюрски Колони – Панагюрище от км 59+550 до км 81+000 – повърхностно възстановяване на асфалтовата настилка. Едната лента е затворена за движение на МПС, движението се извършва в другата лента. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и конуси, ограничение на скоростта 40 км./ч. Срок до 17:00 часа на 01.07.2016г. /АПИ/

Коментари