Общество

Пътна обстановка

През нощта над по-голямата част от страната ще е предимно облачно. На места все още ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици, по-значителни в източните райони. На 07.06 облачността ще се разкъсва и намалява, но след обяд главно в Южна България отново ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще е до умерен. С него ще започне да нахлува хладен въздух. Максималните температури ще са между 20° и 25°.

 

СЪСТОЯНИЕ НА АВТОМАГИСТРАЛИТЕ:

АМ „Тракия“: област Пазарджик: Затворена за движение е изпреварваща лента, посока София, в участъка от км 56+000 до км 59+000, поради комплектоване и превоз на демонтирано СПО. Движението се извършва в аварийната и интензивната /активна/ ленти, при ограничение на скоростта 90 км/ч. Срок за изпълнение от 08:00 часа до 17:00 часа, до 09.06.2016 г.

ОГРАНИЧЕНИЯ В ДВИЖЕНИЕТО НА МПС ПО ПЪРВОКЛАСНАТА ПЪТНА МРЕЖА:

– път І-8: област Пазарджик: от км 201+000 до км 203+000 ще бъде стеснен участък за движение, поетапно, в участъка разкл. М. Конаре-Говедаре, поради изсичане на храсти и млада гора. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и конуси, ограничение на скоростта 40км./ч. Срок до 07.06.16 г.

СЪСТОЯНИЕ НА РЕПУБЛИКАНСКАТА ПЪТНА МРЕЖА:

ОПУ-Пазарджик:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС: няма.

Ремонтни дейности: няма./АПИ/

Коментари