Общество

Пътна обстановка

СЪСТОЯНИЕ НА АВТОМАГИСТРАЛИТЕ:

АМ „Тракия“: област Пазарджик: поради възстановяване на СПО в средна разделителна ивица – се затваря за движение изпреварваща лента от 12:00 часа до 18:30 часа, посока Бургас, в участъка от км 91+700 до км 91+800. Движението се извършва в интензивна /активна/ и аварийна ленти.

 

СЪСТОЯНИЕ НА РЕПУБЛИКАНСКАТА ПЪТНА МРЕЖА:

ОПУ-Пазарджик:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път II-37 Батак-Доспатограничава се движението на товарни автомобили с ремаркета и полуремаркета; път III-842 Юндола-Белово в участъка от км 0+000 до км 24+430 – ограничен за движение на МПС над 12 т, за целият зимен сезон.

Обходен маршрут: Белово-I-8-Септемврийски Ханчета-III-8402-с. ВарвараII-84-Велинград-II-84-Юндола и обратно.

Ремонтни дейности: няма./АПИ/

МЕТЕОРОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА:

През нощта валежите ще спират, само над източните райони все още ще превалява дъжд, но още до сутринта валежите и там ще спрат. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Минималните температури ще са между 3° и 8°. До обяд ще е предимно слънчево, по крайбрежието все още със значителна облачност. След обяд от запад на изток облачността отново ще се увеличи и привечер на отделни места ще превали дъжд. Ще духа до умерен, в Източна България и на север от планините временно до силен южен вятър. Максималните температури ще са между 13° и 18°.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и през деня слабо ще се повиши./meteo.bg/

Коментари