Общество

Пътна обстановка

МЕТЕОРОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА:

През следващото денонощие ще настъпи съществена промяна на времето. През нощта облачността ще е разкъсана, в много райони до ясно време. Ще е почти тихо, в югоизточните райони ще духа умерен югозападен вятър. Сутринта температурите ще са между 4° и 9°, в югоизточните райони до 12°. Утре с умерен, в Дунавската равнина и временно силен северозападен вятър ще нахлува студен въздух. Облачността ще се увеличава и около обяд ще завали дъжд, който до края на деня ще обхване по-голямата част от страната. С понижението на температурите, вечерта дъждът в Предбалкана, Лудогорието и високите полета на Западна България ще премине в сняг. През нощта срещу петък валежите ще са най-интензивни. Почти без валежи ще остане в северозападните райони. Температурите ще се понижават и към 14ч. ще са от 7-8° в северозападните, до 15-16° в югоизточните райони./meteo.bg/

 

ОГРАНИЧЕНИЯ В ДВИЖЕНИЕТО НА МПС ПО ПЪРВОКЛАСНАТА ПЪТНА МРЕЖА:

– път І-8 Граница Сърбия-Драгоман-София-Ихтиман-Пазарджик-Пловдив-Хасково-Капитан Андреево-граница Турция: област Пазарджик: от км 192+440 до км 206+780 – ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Срок до 04.02.2016г. Движение с повишено внимание.

СЪСТОЯНИЕ НА РЕПУБЛИКАНСКАТА ПЪТНА МРЕЖА:

ОПУ-Пазарджик:

Временно са въведени следните ограничения за движение на МПС:

Път III-842 Юндола-Белово в участъка от км 0+000 до км 24+430 – ограничен за движение на МПС над 12 т, за целият зимен сезон.

Обходен маршрут: Белово-I-8-Септемврийски Ханчета-III-8402-с. Варвара-II-84-Велинград-II-84-Юндола и обратно;

Ремонтни дейности: няма./АПИ/

Коментари