Спорт

Програмата за развитието на спорта в Пазарджик впечатли спортния министър

Написано от Вера Велева

 Пазарджик

„Много съм щастлив да присъствам на този много важен момент за Вас, защото дълги години не е имало сериозна реконструкция на стадиона. Проектът е много интересен и показва, че когато институциите в България работят ръка за ръка, нещата се получават“, заяви в Пазарджик министърът на спорта Красен Кралев. 
Той допълни, че е впечатлен от програмата за развитието на спорта в Пазарджик и подчерта, че градът може да разчита на бъдещата подкрепа на държавата. 
Министърът поздрави присъстващите за влизането на мъжкия отбор на „Хебър“ в професионалния футбол след 12-годишна пауза. 
„Тимът имаше наистина впечатляващо представяне в Югозападната трета лига и съвсем заслужено намери мястото си обратно при професионалистите. Пожелавам Ви ремонтът да върви по план, за да може да се наслаждавате на мачовете от професионалния футбол“, заяви Кралев. 
Спортният министър изрази увереност, че бъдещата модерна спортна база ще даде възможност на децата на Пазарджик и на всички футболисти да се развиват и да достигнат до най-високото ниво на футбола. 
Кметът на Пазарджик Тодор Попов благодари на министър Кралев за усилията, полага в превръщането на спорта в държавна политика и за това, че въпреки недоброто му физическо състояние е уважил важното събитие за града. 

Коментари