Вашите сигнали

Призив до правещите бизнес в община Пазарджик

Написано от ПЗИНФО

П Р И З И В

До правещите бизнес в Община Пазарджик
инициативни и можещи хора

Уважаеми колеги, настъпи време, в което няма значение какво имаш а е важно какво можеш и желаеш да направиш за останалите. Страната е минала през доста такива времена и тогава хората, които са били предприемчиви, можещи и честни, са повеждали останалите не само към развитие икономиката на страната, но и към изграждането на училища, болници, църкви, пътища, водопроводи, канали и всичко останало, което се сетите, и което днес сме предоставили на грижите на държавата. Тогава не е имало бюджет и публични средства и финансирането е било от дарения – кой колкото може.
Сега, днес е моментът и ние, като претендиращи за достойни потомци на предците си, да поемем, доколкото можем и доколкото ни кара да го направим съвестта ни, грижата за останалите.
Сдружението на предприемачите в Пазарджик предприе кампания за събиране на средства в помощ на МБАЛ и ЦСМП Пазарджик за закупуване на предпазни средства и медицински пособия, необходими за лечението и защитата от коронавируса.
Фактът, че последните двама от заболелите в Област Пазарджик са медицински лица, ни кара да мислим, че за всички нас е жизнено важно да запазим медиците си защото те са ни крайно необходими и освен това са на първата линия в борбата с болестта.

Банковата сметка е :
G78STSA93000008693863, BIC – STSABGSF
Банка ДСК ЕАД – Сдружение на частните предприемачи
и работодатели Пазарджик

На всички дарители ще бъдат издадени удостоверения за дарение и разходването на средствата ще бъде прозрачно и ефективно, разрешавано от контролен съвет, излъчен от дарителите. По този начин средствата се събират до понеделник – 30.03.2020 г. когато ще бъдат отчетени и със списъка на дарителите ще ги предоставим на МБАЛ Пазарджик и ЦСМП.

Надяваме се, че ще видите в настоящия призив възможност навреме да извършите това, което чувствате, че трябва да направите. Не го приемайте като дело на Сдружението, а като възможност за предоставяне на помощ в трудно време от бизнеса на Община Пазарджик!

Евтим Янев – заместник-председател на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик и член на Управителния съвет на Областното представителство на КСБ

Нишан Бъздигян – заместник-председател на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик

Благой Ангелов – член на Управителният съвет на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик

Иван Неделчев – председател на Фондация за подпомагане на талантливи деца „Надеждата на Пазарджик“ към Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик

Коментари