Общество

Предстои детското състезание „Бягащи крачета“

Написано от ПЗИНФО

Все още има свободни места за участници в четвъртото издание на състезанието „Бягащи крачета“, което ще се проведе тази събота, в парк – остров „Свобода“, в алеята при паметника на Алеко Константинов, съобщи командерът на командерия „Св.св. Константин и Елена“ – Емил Неделчев.

Надпреварата се организира от командерия „Св.св. Константин и Елена“ към Ордена на рицарите тамплиери на Йерусалим, със съдействието на Община Пазарджик.

В състезанието тази година ще участват деца на възраст 7 и 8 години. Ако желаете можете да доведете детето си в 10.30 ч. за да получи стартов номер и да влезе в официлния списък, като по този начин ще си осигурите приятни емоции и ще насърчите спортстменския дух на малчуганите. Деца под и над тази възраст няма да бъдат записване за участие в състезанието.

То е с продължителност от час и половина, а наградният фонд се осигурява от командерия „Св.св. Константин и Елена“. По време на надпреварата ще се състои и томбола с раздаване на награди за участниците. Състезанието започва в 11.00 ч., датата е 18 май.

Коментари