Спорт

Председателят на спортната комисия в НС Небие Кабак: Боби Михайлов не е добре дошъл в моя кабинет

Написано от ПЗИНФО

Ето какно сподели във Фейсбук Небие Кабакчиев, която е председател на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта в НС:

В качеството си на председател на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта в НС, ясно заявявам: Боби Михайлов не е добре дошъл в моя кабинет, помолих го да напусне помещението.

По повод появилите се спекулации, че шефът на БФС Борислав Михайлов се е крил от журналисти в кабинетите на ДПС, искам да направя следното уточнение.

Що се отнася до кабинетите на ДПС в Народното събрание – г-н Михайлов по никакъв начин не е влизал, крил се или каквото и да е в тях.

В името на обективността трябва да кажем, че наистина г-н Михайлов, вероятно неволно подведен от сътрудник на Комисията – Валентин Заеков се опита да влезе в кабинета на председателя на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта.

Като председател на Комисията аз помолих г-н Михайлов да напусне помещението.

Намирам действието му за неуместно. Още повече не бих искала да допусна при съществуващото напрежение, Народното събрание, като институция и в частност Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта да бъдат третирани като убежище.

Коментари