Институции Общество

Празници за родители и деца

Пазарджик.

Като заключителен етап от инициативата „Училище за родители“ през тази седмица ще се проведат традиционните празници за деца и родители, съобщиха от Община Пазарджик. Проявите ще са както следва: в ДГ „Валентина Терешкова”  на 16 април, в ДГ „Снежанка”  на 17 април,  в ДГ „Юрий Гагарин” на 18 април и в ДГ „Радост” на 19 април.

Забавни игри с участието на децата и техните майки и татковци, песни, танци и весело настроение предвиждат организаторите на празника.

Благодарствена грамота от името на кмета на общината г-н Тодор Попов ще получи всеки родител, който е участвал в беседите през последните три месеца. За децата са подготвени книжки, а за детските заведения – спортни пособия.

Заниманията в „Училище за родители” се провеждат за трета поредна година. Беседите се водят от обществени възпитатели към МКБППМН и секретаря на комисията.

Целта на инициативата е на родителите да се предоставя информация и знания за възпитанието и отглеждането на децата, както и увереност, че могат да се справят с едно от най-големите предизвикателства в живота.

Коментари